Bitcoin-stagnaatit, kohdistetut rikolliset, 288 USD: n ennustus: Hodler’s Digest, 29. kesäkuuta

Bitcoin Future yrittää lyödä itsepäisen vastarinnan kautta 9 300 dollaria, ja Venäjän tuomioistuin on tosiasiallisesti katsonut, että BTC-varkaudet eivät ole rikoksia.

Tulee joka sunnuntai, Hodler’s Digest auttaa sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä uutisia, jotka tapahtuivat tällä viikolla. Parhaat (ja pahimmat) tarjoukset, hyväksyminen ja säätely korostaa, johtavat kolikot, ennusteet ja paljon muuta – viikko Cointelegraphissä yhdellä linkillä.

Kyllästynyt Bitcoiniin? Tämä hintataso on avain suureen purkamiseen

Se on ollut unelias viikko salausmarkkinoilla – ja Bitcoinissa ei ole juuri tapahtunut liikettä. Kirjoittamishetkellä BTC on laskenut 0,75%, kun se oli seitsemän päivää sitten. Kauppiaita valmistettiin suuresta pudotuksesta tällä viikolla sen jälkeen, kun Bitcoin laski alle 9 000 dollaria seitsemännen kerran kahden kuukauden aikana. Cointelegraph -analyytikko Michaël van de Poppe sanoo, että BTC on vahvistanut alle 9 300 dollaria , mutta tämä ei välttämättä ole laskusuuntaista, koska töissä voi olla merkittävä purkautuminen. Hänen varoituksen mukaan tuen on oltava 8 900–9 000 dollaria, jotta estetään uudet pudotukset laskevalle alueelle – ja keskeinen vastustustaso 9 300 dollarissa on murtettava.Kaikki silmät ovat osakemarkkinoilla pelossa, että ilkeä taantuma voi vetää BTC: n alas sen kanssa. Koronaviruskriisi on menossa pahemmasta pahempaan Yhdysvalloissa. Valkoisen talon COVID-19 -työryhmän keskeinen jäsen varoitti maata näkevän 100 000 tapausta päivässä, ellei ryhdytä välittömiin varotoimenpiteisiin sen leviämisen estämiseksi.

OKCoin exec sanoo, että PayPal lisää salausmenetelmiä, jos huhut ovat totta

Jotkut pelkäävät, että PayPal on varastamassa salaustekniikan lounasrahoja huhuttujen suunnitelmien mukaan lisätä Bitcoin sen alustalle. Mutta kaikki eivät ole samaa mieltä tästä teoriasta. OKCoinin operatiivinen johtaja Jason Lau uskoo, että kaikilla digitaalisiin omaisuuksiin liittyvillä PayPal-kokeilla olisi ”varmasti positiivinen vaikutus korostamalla salaustekniikoita suurelle uudelle yleisölle”, kertoo Cointelegraph:

“PayPalin lisääminen salauksen avulla lisäisi tietoisuutta, omaksumista ja uutta vähäistä kitkaa. maksutapa yksittäisille käyttäjille. ” Lau selitti, että monet salauskäyttäjät osallistuvat usein ensin yleisiin, käyttäjäystävällisiin ja yksinkertaisiin keinoihin. OKCoin-johtaja lisäsi: „Tyypillisesti käyttäjät ensin aloitetaan salaamaan sovelluksilla, kuten Square Cash, Robinhood tai nyt mahdollisesti Venmo, ja tulevat sitten OKCoiniin kehittämään ja toteuttamaan sijoitus- ja kauppasuunnitelmansa.“

Viranomaiset poistavat vielä suurimman rikolliskeskusteluverkoston

Poliisivoimat ympäri Eurooppaa ovat ”onnistuneesti päässeet” salattuun chat-verkkoon, joka epäili huipputason rikollisia käyttämään huumausaineita ja tuoda aseita. Lähes 800 ihmistä, mukaan lukien kaksi lainvalvontaviranomaista, pidätettiin osana dramaattista kolmen kuukauden operaatiota. Verkko on nimeltään EncroChat, ja sen takana oleva yritys myi muokattuja Android-puhelimia, jotka tarjosivat nimettömyyden. Kysymys kuuluu nyt, onko tämä rintakuva osa koordinoitua kampanjaa yksityisyyden suojaavan tekniikan hylkäämiseksi suuren yleisön silmissä. Viime viikkoina Yhdysvaltain senaatille esitettiin lakiesitys, joka kieltäisi koodauksen kokonaisuudessaan.

FCA: n tutkimuksen mukaan 2,6 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan asukasta on ostanut salauksen

Ison-Britannian taloushallintoviranomainen on arvioinut, että noin 2,6 miljoonaa brittiläistä kuluttajaa on ostanut kriptovaluutan ”jossain vaiheessa”. Noin 1,9 miljoonaa – 3,86% aikuisväestöstä – omistaa tällä hetkellä digitaalisia omaisuuksia. Viraston mukaan tämä on ”tilastollisesti merkitsevä lisäys” sen raportista vuonna 2019. Myös toimialan tietoisuus näyttää olevan kasvussa… 73% aikuisista on kuullut salausvaluutoista, kun se viime vuonna oli 42% . Viraston tutkimuksen mukaan 75 prosentilla brittiläisiä salauksenhaltijoita on alle 1 000 punnan (1 229 dollarin) arvoisia digitaalisia hyödykkeitä – ja 83 prosenttia ostaa salauksensa pörsseistä, jotka eivät sijaitse Yhdistyneessä kuningaskunnassa