BitIQ anmeldelse Hvad vi elsker, kan lide og ikke kan lide om denne udveksling

Overvejer du at bruge BitIQ som en cryptocurrency udvekslingsplatform? Her er alt, hvad du har brug for at vide for at hjælpe dig med at træffe din beslutning.

BitIQ blev lanceret i marts 2018 og er en udveksling af kryptovalutaderivater med hovedkvarter i Singapore med kontorer i Hongkong og Taiwan. På trods af sin nylige begyndelse er stedet vært for mere end en million registrerede brugere.

Hvad er en af årsagerne til dens dramatiske stigning i popularitet? Platformen lægger primært vægt på at give erfarne handlende de værktøjer og ressourcer, de har brug for for at få succes.

Men som du vil se i denne BitIQ anmeldelse, stopper tiltrækningen ikke der. Brugere af hjemmesiden nyder også dens brugervenlige grænseflade og intuitive design.

Ikke desto mindre viser BitIQ-børsen sig at være kraftfuld og kan prale af at kunne håndtere 100.000 transaktioner pr. sekund. Og det giver evige futures med op til 100x gearing! Læs videre for at få vores fulde analyse af denne imponerende platform.

Hvad er BitIQ?

BitIQ er en af de hurtigst voksende platforme for marginhandel med kryptoderivater og fortsætter med at revolutionere den måde, folk handler med digitale valutaer på.

På grund af dens imponerende 100 TPS-kapacitet behøver du aldrig at bekymre dig om overbelastningsproblemer. Alligevel vil du stadig nyde godt af lav latenstid (kun et millisekund).

Desuden kan børsen prale af at have understøttelse på flere sprog (f.eks. kinesisk, engelsk, traditionelt kinesisk, japansk, koreansk), hvilket gør den til en populær kryptoderivatbørs i hele verden.

Der er i øjeblikket to slags kontrakter, som du kan indgå via ByBit:

  • Inverse perpetual kontrakter
  • USDT-perpetual-kontrakter
  • Med en omvendt evighedskontrakt kan en erhvervsdrivende handle med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) og EOS. Med en omvendt evighedsaftale skal den underliggende krypto anvendes som margin for at handle respektive kontrakter.

Hvad angår USDT perpetual kontrakter? Den margin, du skal bruge, er USDT. Disse er lineære kontrakter og en fremragende rute at gå, hvis du er en nybegynder inden for handel med digital valuta.

Holdet bag BitIQ

Hvem grundlagde denne innovative tilgang til en handelsplatform? Ben Zhou er medstifter og administrerende direktør.

Udover Zhou omfatter det stiftende team banebrydende fagfolk fra valuta- og investeringsbankbranchen. Holdet kan også prale af tidlige adoptanter af blockchain samt industrientusiaster.

Dette team fortsætter med at skubbe grænserne for at tilbyde den bedste kundeoplevelse på markedet i dag. For at gøre dette er de afhængige af en ground-up tilgang og den bedste infrastruktur i klassen.

Målet? At give brugerne branchens hurtigste, mest retfærdige, sikreste og mest gennemsigtige handelsoplevelser muligt.

Unikke funktioner i BitIQ

I modsætning til nogle andre margin trading exchanges giver BitIQ forbrugerne en strømlinet tilgang til handel. Mens platformen kommer med alle de funktioner, du kunne ønske dig, opnår den en mere glat samlet oplevelse end de fleste handelsplatforme.

Hvad er nogle af de mest bemærkelsesværdige forskelle mellem BitIQ og andre platforme? De omfatter:

  • Høj gearing
  • Koncentreret udveksling til handel med høj volumen
  • Let at bruge terminal
  • Mobil app
  • Kend din kunde (KYC) ikke påkrævet
  • Bytte mønter til markedskurs
  • Afdækning

Lad os se nærmere på hver af disse funktioner, og hvad de betyder, når du handler via BitIQ.