SkyBridge lanserer offisielt sitt Bitcoin-fond med $ 310 millioner posisjonSkyBright

New York-baserte globale investeringsselskap SkyBridge Capital kunngjorde i dag at det hadde startet sitt Bitcoin Fund med 310 millioner dollar i forvaltningskapital (AUM).

Hedgefondforvalteren grunnlagt av den tidligere kommunikasjonsdirektøren i Det hvite hus, Anthony Scaramucci, er for tiden det nyeste fondforvaltningsselskapet som tilbyr institusjonelle investorer eksponering for bitcoin via et Bitcoin-fond.

SkyBridge Bitcoin Fund blir sådd med 310 millioner dollar i eiendeler som angivelig er hentet fra firmaets flaggskipfond på 3 milliarder dollar

I en kommentar til den siste utviklingen sa SkyBridge-grunnlegger og administrerende partner Anthony Scaramucci til Reuters: «Tenk deg hver modellportefølje der gull har blitt en akseptert aktivaklasse, hver modellportefølje har en 1% eksponering for bitcoin, og du kan se størrelsen på hvor bitcoin kunne vært.“

SkyBridges omfavnelse av bitcoin kom av den nylige bitcoin-prisstigningen sammen med andre kryptoaktiva. Toppkryptovalutaen har hatt en økende oppadgående trend og hadde til og med satt en ny heltidshøyde for seg selv da den krysset terskelverdiene på $ 34.000 på søndag.

Bortsett fra den nylige prisøkningen, går SkyBridge også inn for fortjenesten. Data fra Hedge Fund Research (HFR) – et bransjesporingsfirma, avslører at kryptovaluta-fokuserte fond bare i november ga 52% fortjeneste, som er omtrent% 156 i 2020.

I følge HFR-president Kenneth Heinz, har fortjeneste på hedgefond tiltrukket investorer oppmerksomhet, sa han:

„Etter å ha lagt sterke gevinster gjennom det urolige 2020, øker investorene aktivt eksponeringen mot hedgefond, inkludert kryptovalutastrategier.“

SkyBridge håper å få tak i en andel av markedet utenfor Grayscales Bitcoin Trust, som for tiden har 17,5 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning.